Καντε κρατηση

Το Κέντρο Θαλασσοθεραπείας του Mare Nostrum Hotel Club Thalasso προσφέρει την εμπειρία των λουτρών της αρχαίας Ελλάδας, σε συνδυασμό με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τις ευεργετικές επιδράσεις του θαλασσινού νερού και των θεραπευτικών ιδιοτήτων του. Όλη η ομάδα του Thalasso είναι στη διάθεσή σας για να σας συμβουλέψει ως προς το σύνολο υπηρεσιών που είναι κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες ευεξίας, χαλάρωσης, ομορφιάς και αδυνατίσματος.

Τέσσερις διαφορετικοί χώροι, «Αμφιτρίτη», «Ολύμπιον», «Νηρηίδες» και «Αφροδίτη» απαρτίζουν το SPA. Στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό, στο τζακούζι, στις 15 καμπίνες υδροθεραπείας, στις 6 καμπίνες για μασάζ, στις 3 καμπίνες για περιποιήσεις ομορφιάς, στο κομμωτήριο, στη σάουνα, στο χαμάμ και στο γυμναστήριο προσφέρονται ομαδικά προγράμματα και ατομικές θεραπείες για την απόλυτη σωματική και πνευματική ισορροπία.

Στο Thalasso μας θα βρείτε και πακέτα ειδικών τιμών για τους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν ατομικές θεραπείες όπως υδροθεραπείες, λασποθεραπείες, μια μεγάλη ποικιλία μαλάξεων για όλα τα γούστα, προγράμματα αδυνατίσματος, αντι-στρες και αποτοξίνωσης καθώς και προγράμματα ειδικά για άντρες. Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για κάρτες μελών που συνοδεύονται από ειδικά προνόμια.

Η είσοδος και χρήση της εσωτερικής πισίνας του Thalasso επιτρέπεται σε άτομα 18 ετών και άνω.

 

κατεβάστε τον τιμοκατάλογο >>

member of 
xenotel

 

Mare Nostrum Hotel Club Thalasso

Λεωφ. Βραυρώνας - 190 03 
Βραυρώνα Αττικής 

t:22940-71000, f: 22940-47700
email: info@mare-nostrum.gr

download fact sheet >>

Αναζητούμε ιατρό με ειδικότητα ιατρού εργασίας

produced by IDSIGN