Καντε κρατηση

Σας καλωσορίζουμε στο Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, το 4*, Α’ κατηγορίας ξενοδοχείο του ομίλου XENOTEL Group Hotels.

Το Mare Nostrum Hotel Club Thalasso είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ευχάριστη διαμονή με τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου-resort τεσσάρων αστέρων, που απέχει μόλις 14 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και 38 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε πλήρως το 2015 και ανανεώθηκε τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Με σύγχρονη πλέον αισθητική ματιά, αλλά πάντα διατηρώντας την ιδιαίτερη του αρχιτεκτονική και τα ελληνικά στοιχεία σε πλήρη εναρμόνιση με τη φύση. Η είσοδος και το lobby του ξενοδοχείου είναι επενδεδυμένα με πέτρα, ενώ τα παστέλ χρώματα κυριαρχούν στους εξωτερικούς χώρους και στα δωμάτια. Οι χώροι της πισίνας και της παραλίας ανακαινίστηκαν πλήρως το 2014.
Ο όμιλος XENOTEL δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο του τουρισμού τα τελευταία 30 χρόνια.

Έχει στην ιδιοκτησία του το παραθαλάσσιο resort Golden Coast Hotel στον Μαραθώνα, το Aquamarina Hotel στο Μάτι, το King Minos Palace στην Χερσόνησο Κρήτης και το Novus City Hotel στο κέντρο της Αθήνας.

member of 
xenotel

 

Mare Nostrum Hotel Club Thalasso

Λεωφ. Βραυρώνας - 190 03 
Βραυρώνα Αττικής 

t:22940-71000, f: 22940-47700
email: info@mare-nostrum.gr

download fact sheet >>

Αναζητούμε ιατρό με ειδικότητα ιατρού εργασίας

produced by IDSIGN